Ouddorps Bierfestival gaat online door!

Foto: PR Online Bierfestival

Zaterdag 28 maart stond bij bierliefhebbers geblokkeerd in de agenda. Dat was namelijk de dag van het Ouddorps Bierfestival. Door het corona-virus kon dat niet doorgaan, maar er is een oplossing!

Door Sam Fish

Binnen zitten maakt mensen blijkbaar erg creatief. Zo ook de organisatie van het Ouddorps Bierfestival. Ze hebben het festival namelijk omgebouwd tot online evenement. En dit wil je niet missen.

Huh?

Ja, het klinkt allemaal wat apart. Een online bierfestival. Hoe dan?! De organisatie legt het allemaal even rustig uit. “Alle brouwers die mee zouden doen hebben twee van hun bieren geselecteerd. Daarvan maken wij een pakket,” vertellen ze. “Dat wordt een pakket met 12 verschillende bieren en een borrelsnack. Dan gaan we op 25 april via Google Meet online proeven en zal bier sommelier Ingmar Adam iedereen meer vertellen over 6 van de 12 bieren. De andere zes worden toegelicht door de brouwers zelf.”

Voordelen

Het is even wennen en misschien ook niet helemaal wat je gewend bent. Maar er zitten volgens de organisatie ook een hoop voordelen aan. Ze hebben het op een rijtje gezet.

  • Je hebt geen BOB nodig
  • Na de proeverij heb je nog 6 bieren over om de rest van het weekend mee door te komen
  • Je ondersteunt op een lekkere manier de brouwerijen
  • Dit pakket smaakt naar meer, dus je hebt weer een extra reden om volgende keer echt aanwezig te zijn!

Aanmelden

Ben jij een echte bierliefhebber en wil je deze kans niet laten liggen? Of lijkt het je tof om een bierfestival eens op deze manier mee te maken? Meld je dan aan. Let wel op, er zitten wat regels aan vast. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. En je mag pas meedoen vanaf 18 jaar of ouder. Let wel op, is er maar een beperkt aantal pakketten beschikbaar, dus vol is vol.

Wil je proberen een plekje te bemachtigen in dit online spektakel? Ga dan naar de website van het Online Bierfestival. Tickets zijn € 40,- per stuk, exclusief verzendkosten. Op Goeree-Overflakkee wordt het pakket gratis bezorgd.

Als je aanmelding erdoor is krijg je een bevestiging per mail. Daarin ontvang je ook aanvullende informatie over de levering van het bierpakket en het programma van de avond.

Proost!

Cookieinstellingen