Dolkomische superhelden in Houten Kaap

Foto: Joep van Aert

De jeugdvoorstelling WC Monster was een van de grote successen van Strandtheater Houten Kaap in 2018. Nog steeds denkt het publiek met een grote glimlach terug aan deze hilarische kennismaking met theatergroep Lefkop.

Zondag 29 maart keren zij terug in het theater met hun nieuwe voorstelling. ‘Superloeser’ is een dolkomisch spektakel voor kinderen vanaf 6 jaar over superhelden en superkrachten.

Elke superheld op de superheldenschool heeft een handige superkracht. De ene held kan onzichtbaar worden, de ander is héél snel en weer een ander spuugt vuur. Maar Joyce niet hoor. Haar superkracht is dat ze knakworsten uit haar polsen kan schieten. En daar heb je natuurlijk helemaal niks aan! Op school haalt Joyce slechte cijfers. Ze heeft het gevoel dat ze nergens goed in is en tot overmaat van ramp heeft ze een vet irritant zusje dat haar pest. De enige die in haar gelooft is haar klasgenoot Jerry. Hij zegt vaak: “Ooit komt jouw superkracht vast van pas.” Maar ze zal toch niet de wereld kunnen redden met haar knakworsten? Of wel?

Lefkop

Lefkop is een energieke Rotterdamse jeugdtheatergroep die gevormd wordt door Dennis Jongejan, Carl Hoogvliet & Elène Zuidmeer. Met hun razendsnelle voorstellingen blijven ze het publiek altijd een stapje voor. Jong en oud gaat hoe dan ook met een lach de zaal uit!
Tickets voor deze voorstelling op 29 maart om 15.00 uur kosten €12,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl of te koop bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee en via VVV Goeree-Overflakkee.