Singer songwriter Clementine terug op Flakkee

Foto: Clementine

Singer songwriter Clementine komt uit Goedereede, maar is super succesvol in Amerika. Als ze dan even in Europa is komt ze natuurlijk ook even naar haar favoriete eiland.

Zo staat ze in maart, april in mei weer op het podium in Ouddorp. Dit doet ze niet alleen. Tijdens haar reizen in Amerika heeft ze nieuwe vrienden gemaakt. Zij zijn groots in hun eigen stijl en Clementine ontvangt hen elk apart in intieme setting. Ze zal een aantal nummers spelen, maar laat het podium vooral aan haar gasten.

12 maart 2020

De internationale vrouwendag is in aantocht en wel op 8 maart. Om daar toch even bij stil te staan start Clementine haar reeks met een set vrouwelijke artiesten. Het eerste concert is op donderdag 12 maart en deze is samen met Hope Dunbar uit het Amerikaanse Nebraska.

Hope is net als Clementine finalist van de New Folk Competitie tijdens het Kerrville Festival in Texas. Maar ze heeft nog veel meer competities op haar naam staan. Kijk voor meer informatie over haar op www.hopedunbarmusic.com.

Hope doet het niet alleen, ze brengt zelf ook iemand mee. Niemand minder dan Katie Dahl uit Wisconsin, eveneens Amerika. Deze zangeres staat op nummer 1 in de Folk charts. Je vindt meer informatie over haar op www.katiedahlmusic.com.

4 april 2020

Het tweede concert van Clementine is op zaterdag 4 april. Hier speelt zij samen met Catherine Ashby uit Londen. Deze zangeres wordt vaak gedraaid op de BBC en is dus al erg geliefd in eigen land. Meer informatie over haar vind je op www.catherineashby.com.

Maar ook zij speelt niet alleen. Catherine neemt Brooksie Wells mee uit het Amerikaanse Nashville. Zij schreef voor Chappell Music en voor diverse films. Ze heeft muziek opgenomen met John Lennon’s band ‘Elephant’s Memory’. Haar album staat op dit moment op nummer 10 in de Folk Charts. Meer informatie vind je op www.brooksiewells.com.

9 mei 2020

Het laatste concert van de reeks is op zaterdag 9 mei. Hier speelt Clementine met Dan Navarro. Hij is stemacteur en is te horen in onder andere Pirates of the Caribean, Happy Feet en The PlayMobil Movie. Daarnaast heeft hij ook al 14 CD’s op zijn naam staan, een aantal Grammy nominaties én is de schrijver van een Marco Borsato hit.

Afgelopen zomer mocht hij een Grammy in ontvangst nemen voor het nummer ‘We Belong Together’. Dat nummer is door Pepsi gebruikt in de reclames. Voor meer informatie over Dan ga je naar www.dannavarro.com.

Meer informatie

Alle optredens vinden plaats bij de New Harvest Inn aan de Raadhuisstraat in Ouddorp. De deuren openen om 19.00 uur en om 20.00 uur start de muziek. Kaarten kosten € 15,- per stuk, deze zijn verkrijgbaar aan de kassa bij New Harvest Inn. Let wel op, er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.