Repair café Goeree-Overflakkee verder op nieuw adres

Foto: PR Repair Café Goeree-Overflakkee

Met de verhuizing van Goed voor Goed in Middelharnis heeft ook het Repair café haar spullen moeten pakken. Maar ze kunnen er weer tegenaan.

De twee hebben een nieuw plekje gevonden aan de Gerard Walschapstraat in Sommelsdijk. Vorige week gingen daar voor het eerst de deuren open voor publiek. En nu Goed voor Goed gesetteld is kan ook het Repair café weer open.

Repair café

In het Repair café kun je terecht met kleine apparaten die het ogenschijnlijk niet meer doen. De handige mensen kijken of het te repareren is en kunnen het zo een tweede leven geven. Is het apparaat niet meer te redden, dan kunnen de onderdelen misschien wel een ander apparaat redden. Het Repair café zorgt er dus voor dat je misschien helemaal geen nieuwe spullen hoeft te kopen.

Open

Het Repair café opent voor het eerst haar nieuwe deuren op zaterdag 7 maart. Moet je even wachten op een reparateur? Er staat koffie met heerlijke koekjes klaar. En je kunt natuurlijk ook even rondneuzen in de nieuwe winkel van Goed voor Goed.

De monteurs van het Repair café zitten voor je klaar vanaf 10.00 uur. Zij gaan dan voor je aan de slag tot ongeveer 12.30 uur.

Kun je er niet bij zijn? Geen nood. Op zaterdag 4 april zijn ze er weer. Kun je niet zo lang wachten? Op zaterdag 14 maart is er ook een Repair Café in ’t Centrum aan de Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat.