Ladiesday bij Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam

Foto: PR Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam komt met een geheel nieuw initiatief. Ze organiseren voor zaterdag 7 maart de eerste BrouwersDAMGOOD ladiesday.

Het is een nieuw en exclusief evenement speciaal voor dames. En er is van alles te doen. Je kunt lunchen, sporten, naar de sauna gaan, shoppen, dineren en er is livemuziek. Dat klinkt als een hoop gezelligheid!

Mocht dat nog niet genoeg zijn? Dan kun je zelfs overnachten in de unieke beachlodges of in lake- of basic rooms. Zo ben je zaterdagochtend uitgerust en lekker op tijd aanwezig. Of hoef je juist op zaterdagavond na alle gezelligheid niet meteen naar huis.

Tickets

Voor het evenement zijn verschillende tickets beschikbaar. Zo kun je zelf kiezen of je alleen overdag komt, beiden, of juist het hele weekend!

  • Ladies day ticket, inclusief lunch – € 35,-
  • Ladies night ticket, inclusief diner en onbeperkt bier, wijn en fris – € 75,-
  • Ladies sleepover ticket – € 65,- tot € 85,-
  • Ladies full experience ticket, inclusief lunch, diner en onbeperkt wijn, fris en bier tijdens het avondprogramma – € 175,- tot € 195,-

De kleine markt en de shop van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam kunnen vanaf 20.00 uur gratis bezocht worden. Het hele programma en alle tickets zijn te vinden op www.brouwersdam.nl. Klik daar door naar het kopje Ladiesday.

Reacties