NTR zoekt moeders en kinderen met speciale band

Foto: Image by Sasin Tipchai from Pixabay

De NTR heeft een oproep geplaatst waarin ze zoeken naar moeders en kinderen met een speciale band.

“Voor een nieuwe reeks ‘In de beste families’ van Coen Verbraak zoeken we moeders en één of meerdere van hun kinderen die willen vertellen over hun onderlinge band,” zo luidt de oproep. Het is een oproep voor een programma van de NTR.

“Wij zijn op zoek naar bijzondere verhalen,” gaan ze verder. “Ben jij een moeder, of heb jij een moeder met een uitzonderlijk beroep? Of is/was ze crimineel? Heeft je moeder misschien een niet-Westerse achtergrond en speelt dat een rol in jullie band? Of was jouw moeder misschien wel eerst je vader? Ook andere verhalen zijn welkom.”

Meedoen

Nederland kent genoeg van dit soort prachtige verhalen. Het kan dan ook bijna niet anders dat er op Goeree-Overflakkee geen goede kandidaten zijn. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact op met de redactie van het programma. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het is de bedoeling dat je in die e-mail kort je verhaal deelt.

Voorwaarde voor deelname is dat moeder en één of meerdere kinderen bereid zijn om op camera geïnterviewd te worden door Coen Verbraak. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 1 maart.

Bron: NTR

Reacties