Muziekfestival Beachboom verklapt eerste namen 

Foto: PR Beachboom

Groot nieuws van strandfestival Beachboom. Ze hebben dit weekend de eerste namen bekend gemaakt. En dat zijn pareltjes.

Het gaat om Emma Heesters, de Sluwe Vos en Twenty4Seven. Zij betreden het Beachboompodium op zaterdag 15 augustus. Ook laat het festival weten net als vorig jaar drie podia te hebben. Dat houdt dus ook in dat er drie programmeringen komen.

In 2019 koos de organisatie ervoor om het gevestigde house-event uit te breiden met twee extra podia. De formule om gelijktijdig drie volwaardige programmeringen te draaien werd zeer positief ervaren. Het bracht dan ook duizenden mensen naar de Brouwersdam.

Editie 2020

Voor de editie van 15 augustus 2020 kiest Beachboom opnieuw voor een House, 90’s en Party podium. De ambitie voor 2020 is om vooral te groeien in kwaliteit. In de vooraankondigingen gaf de organisatie al aan te investeren in sea, sand & sensation. Zo willen ze meer zeezicht, zand- en strandbeleving op het gehele terrein. Daarbij horen ook ambities in decoraties en bijzondere effecten.

Tickets

De verkoop van de Early Bird tickets is vrijdag 31 januari van start gegaan. De organisatie heeft daarom besloten om dus per podium alvast één naam bekend te maken. Zo staat Emma Heesters op de Party Stage. De Sluwe Vos komt naar de House Stage. En Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks zijn te vinden op de 90’s Stage.

Programma

Meer artiesten worden nog niet genoemd. De headliners en het volledige programma worden in het voorjaar bekend gemaakt. Bij die bekendmaking laat de organisatie meteen weten wat het thema en de dresscode wordt.

Wil je er sowieso bij zijn? Wees dan snel. Er zijn maar een aantal Early Bird tickets, anders moet je wachten op de reguliere verkoop. De Early Bird tickets zijn € 37,50 per stuk en zijn alleen te koop op www.beachboom.com.

Reacties