Mannelijke acteurs gezocht voor filmopnames

Foto: Image by Pexels from Pixabay

We hebben al eerder gemeld dat er op Goeree-Overflakkee opnames werden gemaakt voor de film De Slag om de Schelde. Nu zijn de makers nog op zoek naar wat extra acteurs.

Door Sam Fish

De Slag om de Schelde is de grootste Nederlandse speelfilm in 10 jaar. Onder andere Harry Potter-acteur Tom Felton speelt erin mee. Maar zonder wat extra gezichtjes gaat het dus niet lukken. Ze zoeken nog wat mannen van 18 tot 40 jaar met militaire achtergrond. Let wel op, je mag niet langer zijn dan 1.90 meter.

Ook zoeken ze nog specifiek mannen die de Duitse taal goed beheersen.

Opnames

De opnames zijn niet op één locatie. Ze zijn wel allemaal gepland tussen 6.00 en 17.00 uur. Er is een vergoeding van € 70,- per dag. Het gaat om extra’s voor de volgende locaties en dagen.

  • Woensdag 15 en donderdag 16 januari in Veere
  • Donderdag 23 en vrijdag 24 januari in Vlissingen
  • Woensdag 29, donderdag 30, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari in Middelburg

Transformeren

Als je een militair gaat spelen in een film is het belangrijk dat je er ook zo uitziet. Behalve het acteren op één van de bovengenoemde locaties is er daarom ook een verplichte doorpas. Deze is op maandag 13 of dinsdag 14 januari in Middelburg. Dit duurt ongeveer 2 uur en is overdag. Hiervoor ontvang je een vergoeding van € 20,-.

Heb je geen kort haar? Dan wordt dit op de set geknipt. Daarvoor krijg je € 10,- vergoeding. Wil je dus meespelen in deze film? Zorg dan dat je niet té gehecht bent aan je haar.

Meedoen

Is deze rol op jouw lijf geschreven? Of wil je zo’n draaidag wel eens meemaken? En ben je helemaal geschikt voor deze rol? Meld je dan nu aan! Dat kan door het formulier in te vullen: https://forms.gle/VmHHz3q2d2XnauBL6

Reacties