Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Image by Free-Photos from Pixabay

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Kerstshopavond

Op woensdag 18 december is het tijd voor de jaarlijkse kerst shopavond bij de Spar in Nieuwe-Tonge. De kerst shopavond is een jaarlijks terugkerend evenement van de Spar. De winkel is dan open tot 21.00 uur. Om alles nog beter te maken krijgen klanten vanaf 18.00 uur 10 procent korting op het hele assortiment. Om de avond aan te kleden worden er hapjes en drankjes uitgedeeld om inspiratie op te doen voor het kerstdiner.

Kerstmiddag

De Plaatselijke Commissie van Oude-Tonge van de Stichting ZIJN organiseert op woensdag 18 december een gezellige kerstmiddag. De middag wordt gevuld met optredens van een kinderkoor. Het grote spektakel in de Infocentrum aan de Bernhardstraat 27 begint om 14.00 uur. De dag wordt afgesloten met een heerlijk buffet. De prijs hiervoor is € 15,- per persoon, dit is inclusief koffie met iets lekkers en drie consumpties. Er is een vooruitbetaling gewenst van € 2,50 per persoon. Deze geldt als aanmelding en mag door de brievenbus bij Nel Vervloed aan de Beatrixstraat 3. Schrijf op de envelop graag uw naam en adres. Voor meer informatie kan er gebeld worden met 0187-64 26 97.

Kerstbingo

De activiteitencommissie van Stichting ZIJN houdt op woensdagmiddag 18 december een Kerstbingo voor jong en oud in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De middag begint om 13.30 uur, de deuren openen een half uurtje eerder. De entree bedraagt € 4,50 voor 9 ronden, inclusief de koffieronden. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Daarnaast is er ook een vluggertje voor € 1,- per stuk en tussendoor is een verloting. Lootjes hiervoor kosten € 2,50 per zes bonnetjes. Voor meer informatie kan er gebeld worden met 0187-48 33 66.

Kerstviering 55+ club

Woensdag 18 december organiseert de 55+ club een gezellige kerstmiddag in de Dorpstienden in Ouddorp. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail [email protected]

Om 14.00 uur bent u van harte welkom om te luisteren naar het koor ‘Laudate Dominum’. Er wordt een mooi kerstverhaal verteld door mevrouw Kammeraad. Ook wordt er koffie gedronken met wat lekkers. De club vraagt hiervoor een eigen bijdrage in de vorm van een collecte. Graag van tevoren aanmelden. Dit kan bij de 55+ club in de Dorpstienden of bij Joke van Dam tel. 0187 682319.

Breicafé Den Bommel

Woensdag 18 december is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel. Het breicafé is geopend van 19.30 tot 22.00 uur en de entree bedraagt € 2,- per persoon. Iedereen neemt zelf materiaal mee. Nog nooit een breinaald vastgehad? Geen nood, er is altijd wel iemand die je op weg kan helpen. Voor informatie kun je terecht bij Carla Gebraad 06-20 10 40 65.

Workshop tafelkerststuk maken

Laat je creativiteit de loop tijdens de workshop tafelstuk maken. Uiteraard met het thema kerst. De workshop vindt plaats op donderdag 19 december in verenigingsgebouw de Oostdam. Deze is gelegen aan de Jongkoenstraat 1 in Goedereede. Meedoen kost € 32,- per persoon, dit is inclusief alle materialen. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk dinsdag 17 december. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06 31 00 06 04.

Klaverjasavond

De Plaatselijke commissie Den Bommel (stichting ZIJN) organiseert op donderdag 19 december een klaverjasavond in Bommelstee, Schaapsweg 34 in Den Bommel. De avond is van 19.30 uur tot 22.30 uur. De entree voor deze avond is € 2,00 per persoon. Voor verdere info: Anneke Bakker, telefoon: 612175/06-46 30 78 10.

Kerstbingo

Zaterdagavond 21 december is er bingo bij Wijkvereniging de Zwaluw in Sommelsdijk. Het is helemaal in kerstsferen. Er worden 11 rondjes gespeeld met tal van leuke prijzen. De zaal gaat open om 19.00 uur en de bingo start ongeveer een half uur later.

Reacties