Vind Sinterklaascadeaus in de museumwinkel

Foto: Riet van Putten

Het is bijna 5 december en dan kan het zijn dat de Sint of zijn pieten nog op zoek is naar een leuk cadeautje. Misschien wil je zelf wel iemand iets geven. Hier de oplossing!

In het winkeltje van het Streekmuseum in Sommelsdijk zijn een hoop leuke dingen te vinden. Veel dingen die slaan op Goeree-Overflakkee natuurlijk. Maar voor de komende periode ook veel Sinterklaas- en kerstartikelen!

Naast blikken met ‘Echte Flakkee Kaarukpepermunt’ komt het museum nu ook met een snoepblik. Deze kun je weggeven aan familie of vrienden. Erop staat de tekst ‘Joe bint meraekels lief geweest ofgeloape jaer’. De Flakkee Sinterkload en Museumpieten sieren dit feestelijke snoepblik.

Tijdelijk verkrijgbaar

Wil je zo’n blik hebben? Wees er dan snel bij. Ze zijn namelijk maar tijdelijk verkrijgbaar in de museumwinkel! Ze kosten € 6,50 per stuk. Het is dan ook een originele blikvanger met lekkere vulling. Lekker voor jezelf, maar nog leuker om cadeau te geven!

Ben je niet zo’n snoeper? Er liggen ook nog leuke andere Flakkeese producten. Bijvoorbeel een tas, sleutelhangers, onderzetters en zelfs kerstdecoraties! Het museum is in de winterperiode de hele woensdag open en op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

Reacties