Max van den Burg terug in Strandtheater Houten Kaap

Foto: Jaap Reedijk

Max van den Burg brengt op zaterdag 23 november weer een bezoekje aan Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Hij is dan terug met zijn nieuwe show ‘Paasbest’.

In zijn jubileumshow laat het podiumbeest het publiek alle hoeken van het cabaretpodium zien. In een sneltreinvaart strijden de (goed) foute types, kleurrijke verhalen en gekke muziek om voorrang. Het gaat van Brabantse familiefeesten tot Nederlandse rappers. En van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt.

Max heeft maar weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen. In die wereld doet iedereen zich altijd mooier voor dan de werkelijkheid. Dynamisch, fantasievol en muzikaal. Maar vooral hilarisch.

Max van den Burg

Max van den Burg was twee jaar geleden ook al in Houten Kaap. Hij was toen één van de eerste cabaretiers op het net geopende podium. Hij was enthousiast over Ouddorp en wilde altijd graag terugkomen.

In samenwerking met het strandtheater heeft hij een paar keer de Kaapse Comedy Night georganiseerd. Dat avonden zijn altijd drukbezocht en zijn gevuld met stand-up comedy.

Paasbest

Max is terug met zijn voorstelling Paasbest op zaterdag 23 november. De show begint om 20.30 uur, de deuren openen ongeveer een half uur eerder. De entree bedraagt € 18,- per persoon. De tickets zijn online te bestellen via www.houtenkaap.nl. Ook zijn ze op te halen bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark de Klepperstee of bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0