De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Ons Dorpshuis

Foto: Matthias Tuns

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. Op zaterdag 9 november speelt De Cabaretpoel, Vier keer leuk! in Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten. Ieder van hen verzorgt een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals.

De Cabaretpoel

De Cabaretpoel is een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent. Via deze weg kunnen zij zich aan het publiek presenteren. Zie het als een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils.

Programma

Tijdens de avond in Nieuwe-Tonge is er een mooi en veelzijdig programma samengesteld. Op deze avond is er een optreden te verwachten van Remy Evers, Piet van Eeghen, Cortijn Tonkes en Yuri Disseldorp.

Remy Evers is winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999. Hij zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Zijn ouders vroegen als kind aan hem: “Wie vind je leuker: papa of mama? Je moet kiezen!”. Je kunt begrijpen, dat doet wel iets met een kind van 6. Het wordt een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Piet van Eeghen schrijft, zingt en speelt liedjes. Liedjes op de gitaar, piano en loopstation. Persoonlijke liedjes worden afgewisseld met talige, droogkomische liedjes die in dito stijl aan elkaar worden gepraat.

Cortijn Tonkes studeerde in 2015 af als uitvoerend theatermaker aan theateropleiding Selma Susanna. Een paar jaar eerder won hij op het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de publieks- als de juryprijs. Met MIRO speelt hij een persoonlijk cabaretprogramma. Eerlijk, beeldend en natuurlijk vooral humoristisch.

Yuri Disseldorp dompelt u graag onder in zijn wereld van verhalen, sketches, typetjes, muziek en poëzie. Soms hilarisch, soms schurend, soms net iets te eerlijk maar altijd met een hoop bravoure, glitter en glamour. Ontpop uw confettikanon en laat de fantasie de vrije loop.

Meer informatie

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ‘t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws! De voorstelling vindt plaats op zaterdagavond 9 november in Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge. De avond start om 20.00 uur. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of via de website www.onsdorpshuisnieuwetonge.nl.

Meer informatie over de optredens en de Cabaretpoel is te vinden op de website www.cabaretpoel.nl.

Reacties