Geweldig verjaardagscadeau voor Ouddorpse Aletta

Foto: PR BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Aletta uit Ouddorp. Zij won in de trekking van de BankGiro Loterij maar liefst € 10.000,-! De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

“Ik werd op mijn verjaardag verrast met de prijs,” vertelt de 82-jarige vrouw uit Ouddorp. “Dus dat is een heel speciaal verjaardagscadeau. Ik ben anderhalf jaar geleden verhuisd en er zijn altijd nog wel dingen die beter of mooier kunnen. Dit komt dus heel erg goed van pas.”

Deelnemers én cultuur winnen

De BankGiro Loterij maakt elke dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er € 10.000,- uit. Daarnaast elke week € 100.000,-. En elke maand krijgt een deelnemer een cheque van maar liefst 1 miljoen euro!

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Niet alleen deelnemers winnen, ook verschillende culturele organisaties. Denk bijvoorbeeld aan musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 deelnemers maandelijks hun steentje bij aan deze organisaties. Daardoor kon de BankGiro Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen