Vier de herfstvakantie op Ouddorp Duin

Foto: Pixabay; Suju

Deze herfstvakantie heeft Ouddorp Duin een bomvol programma voor jong en oud!

Zoals ieder jaar in de herfst zijn de pompoenen weer van het land gehaald. Er kunnen dus weer mooie pompoenlantaarns gemaakt worden. Ook de herfstwandeling door de duinen staat op het programma. En de hele familie kan weer meedoen met de Ouddorp Duin Familie Bingo. Maar er is nog veel meer…

Cinekid on Tour

Voor de tweede keer is de Houten Kaap één van de locaties van het Cinekid on Tour kinder-filmfestival. In het kader van dit festival worden vier, speciaal geselecteerde, kinderfilms de gehele herfstvakantie uitgezonden. Aansluitend kunnen kinderen deelnemen aan leuke workshops zoals het maken van een youselfie of een AR-kijker. Meer informatie over de films, de data en tijden waarop deze vertoond worden kun je vinden op houtenkaap.nl.

Outdoor Duin

Er staan allerlei buitenactiviteiten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan lasergame, boogschieten, try-outs met de segway, ninebot en hoverboard en natuurlijk golfsurfen. Ook het bekende braakballen pluizen met Natuurmonumenten staat weer op het programma. Dit gebeurt op zaterdag 26 oktober, dit keer in Bistro Skål op Vakantiepark De Klepperstee.

Ook kun je op donderdag in de Ouddorp Duin binnenspeeltuin Spelen & Zo en op Vakantiepark De Klepperstee lampionnen knutselen. Daarmee kun je aan het begin van de avond meedoen aan de lampionnenoptocht. Een afsluitend kampvuur kan dan natuurlijk niet ontbreken in een herfstprogramma. Kinderen gaan daarbij mais poffen en marshmallows roosteren!

Cabaretvoorstelling van Andermans Veren

Op zaterdagavond 26 oktober speelt Andermans Veren in Strandtheater Houten Kaap. In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben? vieren ze dit volgens hun beproefde formule. Vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en vette a-capella stukken. Een fantastische voorstelling, gevarieerd, fris en verschrikkelijk komisch. Kaarten koop je op de website www.houtenkaap.nl.

Sportsbar Houten Kuip

Op zondag 27 oktober tovert de organisatie het theater weer om tot Sportsbar Houten Kuip. Dan speelt namelijk de echte eredivisie klassiekers PSV-AZ en aansluitend Ajax-Feyenoord. Kijk je mee?

Meer informatie

Het volledige programma wordt per maand afgedrukt in De Uitwaaier. Dat is de uitagenda van Ouddorp Duin. De (theater)tickets zijn online verkrijgbaar op www.houtenkaap.nl of bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin, Vakantiepark de Klepperstee en de VVV Goeree-Overflakkee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen