Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: PR Scouting Jan Joosten

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Breicafé Sommelsdijk

Op dinsdagmiddag 17 september is het breicafé weer geopend in wijkvereniging de Zwaluw aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk. Van 13.30 tot 15.30 uur kun je gezellig breien, haken, borduren of kaarten maken. Je leert van elkaar en kunt leuke dingen maken. De entree bedraagt € 1,75 per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar via Ellen van den Berge, 06 28 75 54 66. Het breicafé van Wijkvereniging De Zwaluw is elke dinsdag geopend.

Kinderbingo Sommelsdijk

Op woensdag 18 september is er een leuke kinderbingo in wijkvereniging de Zwaluw aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk. De kinderbingo is speciaal voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar en duurt van 14.00 tot 15.30 uur. De entree bedraagt € 2,50 per persoon, dit is inclusief limonade en een snoepje. Er wordt nog gezocht naar extra vrijwilligers voor deze dag, alle hulp is welkom.

Breicafé Den Bommel

Woensdag 18 september is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee aan de Schaapsweg 34 in Den Bommel. Het breicafé is geopend van 19.30 tot 22.00 uur, met vrije inloop. De entree bedraagt € 2,- per persoon en het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen materialen meebrengt. Heb je nog nooit een breinaald vastgehouden? Geen nood. Er is altijd wel iemand die je op weg kan helpen. Voor meer informatie kun je terecht bij Carla Gebraad, 06 20 10 40 65.

IVN Jeugdexcursie

Op woensdag 18 september is er speciaal voor de kinderen van 6 tot en met 12 jaar een jeugdexcursie van IVN op de Kwade Hoek in Goedereede. De bessentocht start op de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg 105 in Goedereede. Deelname kost € 1,50 per persoon, er kan ter plaatse betaald worden. Vooraf aanmelden is wenselijk, dit kan bij VVV Goeree-Overflakkee door te bellen met 0187-661 789.

Start 55+ seizoen

Woensdag 18 september gaat de 55+ club weer van start in de Dorpstienden in Ouddorp. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om ongeveer 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam tel. 0187 682319 of Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: [email protected]

Van september tot en met mei zijn 55 plussers elke woensdagmiddag welkom, voor een kopje koffie een praatje en koersbal. Elke week is er een activiteit zoals een maaltijd, een lezing of iets creatiefs. De eerste middag van het seizoen begint met een toelichting op de activiteiten die er allemaal op de agenda staan, u kunt ook een overzicht van het hele seizoen meenemen. Hierna verzorgt Mirna Bogert een presentatie over de VVV in Ouddorp.

Muziek in de Voorstraat

Op vrijdag 20 september is het weer tijd voor het jaarlijkse muziekspektakel ‘Muziek in de Voorstraat’. Van 19.30 tot 23.00 uur kun je genieten van een heus huiskamerfestival in de monumentale panden van Middelharnis. Geniet van een muzikale wandeling met verschillende huiskamerconcerten. De kaartverkoop gaat via www.stichtingpodium.nl. Kaarten kosten € 25,- per stuk.

Scoutsfair Ouddorp

Op 21 september is het weer tijd voor de jaarlijkse scoutsfair van Scouting Jan Joosten uit Ouddorp. De fair vindt plaats van 9.30 tot 14.30 uur en zal volledig in het teken staan van de scouting. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Zo is er een verloting, wordt er verse patat en kibbeling gebakken en is er een rommelmarkt. De fair is te vinden aan de Hofdijkseweg 44a in Ouddorp, naast de ijsbaan en de voetbalvereniging.

Bingo Sommelsdijk

Haal de bingostiften maar uit de kast, het nieuwe seizoen is weer begonnen. Op zaterdagavond 21 september is er weer bingo bij wijkvereniging de Zwaluw aan de Sperwer 55 in Sommelsdijk. Er worden vele rondes gespeeld met tal van leuke prijzen. De zaal opent om 19.00 uur en de bingo start ongeveer een half uur later.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen