€ 50.000,- voor Dirkslandse bij Miljoenenjacht

Foto: Fotocredits Roy Beusker Fotografie

Prachtige prijs voor de 53-jarige Klazien uit Dirksland. Zij won zondag 8 september € 50.000,- tijdens Postcode Loterij Miljoenenjacht op SBS6.

Klazien kreeg de Gouden Fluit om haar nek en floot voor koffer nummer drie. Dit bleek een goede keuze. De koffer waar zij voor floot, bleek € 50.000,- waard te zijn. Klazien was samen met 49 andere wijkgenoten uit postcodegebied 3247 uitgenodigd in de studio.

Klazien (53) wachtte eigenlijk op haar geluksgetal, maar toen dat nummer uitbleef besloot zij toch op de fluit te blazen voor koffer drie. Klazien reageert blij: “Het is mijn grote droom om te reizen,” zegt een blije Klazien. “De eerste reis die ik met dit geld ga maken, staat al vast. Dat worden de Malediven!”

De ‘Gouden Fluit’

Klazien kreeg in de spelshow de Gouden Fluit om haar nek omdat zij een vraag in de eerste ronde goed beantwoordde en voor de Gouden Fluit koos. De Gouden Fluit is een nieuw spelelement van Postcode Loterij Miljoenenjacht en kan veel geld waard zijn. De kandidaat met de Gouden Fluit kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer op de fluit te blazen. Vervolgens wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. De Gouden Fluit kan enkel tijdens het openen van de eerste elf koffers worden ingezet.

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Klazien won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3247 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een e-reader naar huis.

Hoofdprijs 

Een inwoner uit Nederweert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 444.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen