Streekmuseum komt met nieuw topproduct!

Foto: PR Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Het Streekmuseum in Sommelsdijk verkoopt verschillende typisch Flakkeese producten. En ook hun laatste nieuwe idee is een regelrechte hit.

Het is een oud Nederlands gebruik in met name de protestante kerk. Nadat het psalm of lied voor de preek is gezongen, nemen de kerkgangers traditioneel een pepermunt. Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee heeft daarom als nieuw item de “Echte Flakkeese kaarukpeperpunt” aan haar assortiment toegevoegd.

Deze pepermunten, zonder kleur- en smaakstoffen, worden in een mooi blik met Flakkeese uitdrukkingen en gezegden verkocht. Hij is te vinden in de museumwinkel aan de Kerkstraat in Sommelsdijk. Voor slechts € 6,50 ga je met het originele blik naar huis. Het is een leuke eye-catcher en een lekkere versnapering. Leuk om cadeau te geven of juist lekker zelf te houden.

Echte hit

Het blik met de pepermuntjes is sinds de Holle Bolle Dag verkrijgbaar bij het museum. Tijdens de eerste verkoopdag ging al de helft van het aanbod over de toonbank. Wil je dus zo’n kekke perpermuntbus hebben? Wacht dan niet te lang. Voordat je het weet zijn ze weg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen