Inwoners Dirksland jagen mee in Miljoenenjacht

Foto: PR Fotocredit RTL

Vijftig inwoners van Dirksland strijden mee om prijzen tot wel vijf miljoen euro te winnen. Dit allemal in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Eerder wonnen deze mensen al een felbegeerde studioplek in de spelshow van Linda de Mol. Nu kunnen ze dus nóg meer winnen. Of de inwoners van Dirksland daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 8 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Jan (64) uit Dirksland is één van de gelukkigen die afreizen naar de studio in Amsterdam. “Mijn vrouw en ik kijken uit naar ons Miljoenenjacht-avontuur,” vertelt hij. “Ik moet mijn huiswerk nog doen want ik heb nog geen speltactiek. Als het lot mij goed gezind is en ik een mooie geldprijs in de wacht sleep, dan gaan mijn vrouw en ik een cruise maken naar Spitsbergen, Noorwegen en IJsland. Die staat op de bucketlist!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Dirksland zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Dirksland is zondag 8 september van 20.00 tot 21.30 uur bij SBS6 te zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen