Dit is het gezelligste terras van Goeree-Overflakkee

Foto: Nieuws.nl

Op donderdag 23 augustus vroegen wij de lezers van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl om te stemmen op het gezelligste terras van Goeree-Overflakkee. En dat is gedaan!

Door Sam Fish

Leuke terrasjes zijn er natuurlijk genoeg op Goeree-Overflakkee. Daarom hebben we de verkiezing iets breder getrokken dan dat. We hebben onze lezers ook laten stemmen op de leukste horecamedewerker van Goeree-Overflakkee. In totaal zijn er 101 stemmen uitgebracht voor het gezelligste terras van Goeree-Overflakkee. En daarnaast is er 21 keer gestemd op de leukste medewerker.

Uitslag

De stemmen zijn inmiddels bij elkaar opgeteld en dus is er een winnaar bekend. Laten we beginnen met de leukste horecamedewerker van Goeree-Overflakkee. Met maar liefst 7 van de 21 stemmen gaat die titel naar Raoul Flikweert. Hij is werkzaam bij Bij Marc in Ouddorp.*

De uitslag van het gezelligste terras bleef iets langer spannend. Er gingen lang twee terrasjes gelijk op. Toch kan er maar één de winnaar zijn. Met 22 stemmen van de 101 is dat Stadscafé Goeree in Goedereede.*

Winnaars

Beide winnaars kunnen binnenkort een bezoekje verwachten, uiteraard op afspraak. Niemand staat ten slotte graag voor een gesloten deur. Namens de hele redactie van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl en natuurlijk alle horecaondernemers van Goeree-Overflakkee; Bedankt voor het stemmen. Het was mooi om te zien hoe enthousiast iedereen reageerde op de actie.

Wie weet volgend jaar nog een keer, maar dan aan het begin van de zomer.

*Over de uitslag van de verkiezing valt niet te discussiëren. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen