Het Smaak aan Zee festival staat weer voor de deur!

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Iedereen die van lekker eten en leuk entertainment houdt, opgelet! Vanaf donderdag 22 augustus kun je vier dagen lang je hart ophalen tijdens de derde editie van Smaak aan Zee Ouddorp Duin.

Maar liefst twintig foodtrucks strijken neer op het terrein aan de Westerweg in Ouddorp. Onder hen veel oude bekenden en hun succesnummers. Maar ook een flink aantal nieuwe trucks met verrassende smaken en gerechten.

Ook nieuw tijdens deze editie zijn de Ibizastands. Op een eigen veldje bieden zij kleding en accessoires in Ibizastijl aan.

Leuk voor alle leeftijden!

Naast geshopt kan er natuurlijk ook weer volop gespeeld worden. Op het speelduin, in binnenspeeltuin Spelen&Zo en op het speciale kinderplein. Hier vind je springkussens, schmink en glittertattoos. Op verschillende tijden is er lasergame, kampvuur en kinderdisco en de hele dag door kan hier worden geknutseld. In het weekend wordt er kinderentertainment verzorgd door Circus Bolo, Amber & Jasper en figurentheater Ennadien.

Ook voor de volwassen bezoekers is voor entertainment gezorgd. Donderdag draait DJ Ti Grande en op vrijdag is het Disco Night en klinken er de hele avond grote hits uit de jaren ‘70/80 over het plein. In het weekend treden er diverse bands op waaronder Earwax & The Swinging Snoeischaere, White Moses, the Groovy Gents, Jut & Juul en Clementine.

Meer informatie

Het festival gaat van start op donderdag 22 augustus om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 25 augustus 21.00 uur. Voor het volledige programma, alle tijden en een overzicht van alle foodtrucks zie www.smaakaanzee.nlof de Facebookpagina van Ouddorp Duin (facebook.com/ouddorpduin).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen