De boekchallenge van augustus is bekend!

Foto: Pixabay; StockSnap

Lees jij al mee met de Bookchallenge? Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt iedereen maandelijks uit een boek te lezen, wat je zelf misschien niet zo snel zou kiezen.

Op de Facebookpagina “Bookchallenge 2019” is het mogelijk om over gelezen boeken te discussiëren en leestips uit te wisselen.

Het is vaak lastig om te beginnen aan een boek van een onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Veelal blijven lezers ronddraaien in hetzelfde kringetje. Daar bracht Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in 2018 verandering in met de Bookchallenge.

Augustus

Maandelijks wordt een nieuwe challenge bekendgemaakt en de challenge voor augustus is als volgt: Het is vakantie! Heb je ook vakantie? Ga je nog? Of ben je net terug? Voor de Bookchallenge maakt het niet uit, want in je hoofd kun je altijd reizen!

Lees deze maand een boek wat zich afspeelt in je favo vakantieland.

Mee doen

Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, “like” dan de Facebookpagina en lees mee!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets

Reacties