Vier de zomer bij Strandtheater Houten Kaap

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

De zomer is begonnen! Vanaf 1 juli worden er daarom ieder weekend leuke evenementen voor jong en oud georganiseerd op het strandplein van Ouddorp Duin.

Kom ook genieten van live muziek, theater, lekker eten en sportieve activiteiten. Waarom zou je je vervelen deze zomer?

Juli

Op zaterdag 6 juli tussen 16.00 en 20.00 uur speelt coverband De Juf grote Nederlandstalige hits. Daarbij kun je genieten van een drankje en Hollandse snacks zoals poffertjes en natuurlijk bitterballen. Dit allemaal tijdens de eerste editie van Bitterballenpop!

De week daarop, op zaterdag 13 juli, is er in samenwerking met Gwendolyn Dance & Entertainment een Dansdag georganiseerd. Van 10.00 tot 11.00 uur is er Peuter/kleuterdansen en om 11.00 en 19.00 uur zijn er Hiphop workshops voor verschillende leeftijden.

Zaterdag 20 juli keert de Pleinbbq terug op het strandplein en kun je vanaf 19.30 uur naast een uitgebreid barbecue arrangement door Restaurant Bij Marc genieten van folk, blues en country muziek. Zangeres Clementine verzorgt deze avond het muzikale voorgerecht, gevolgd door een akoestische set van BluesBoys en als afsluiter speelt The Country Wings nog wat fijne, elektrische country nummers.

De laatste zaterdag van de maand is er op het plein een Beachvolleybaltoernooi waarvoor de inschrijvingen al gestart zijn. Aanmelden kan zowel individueel als per team van maximaal 6 personen.

Augustus

In de maand augustus is er ook weer een mooi programma. Zo is er op 4 augustus een circusdag met een familieshow en een meespeelcircus. Op 10 augustus is er een cabaretfestival met grote namen als Thijs van de Meeberg, Anne Neutemoon en Andries Tunru.

En natuurlijk is van 22 tot en met 25 augustus alweer de derde editie van foodtruckfestival Smaak aan Zee.

Gratis entree

Evenementen op het terrein van Ouddorp Duin zijn altijd vrij toegankelijk voor al het publiek! Kijk voor een overzicht van alle activiteiten en evenementen op het strandplein op ouddorp-duin.nl of Facebook.com/ouddorpduin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen