Achtste editie TOF Magazine gelanceerd

Foto: Sam Fish

Flakkeeënaren zijn trots op het eiland, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn. Donderdagavond 27 juni is namelijk alweer het achtste TOF Magazine gelanceerd.

Door Sam Fish

De locatie voor deze achtste editie is de Victoriahal in Dirksland. Dé broedplek voor veel jeugdliefdes. Dat is dan ook precies hoe de lancering wordt ingeleid. Zoals altijd zijn alle krachten gebundeld en is er weer een toffe video gemaakt!

Voor deze editie is dat Edwin van Os die terugdenkt aan zijn jeugdliefde Maartje. Hij ontmoette haar in de VIK, maar helaas verliest hij haar telefoonnummer. Hij laat zich niet kennen en start een zoektocht. Tevergeefs. Maar laat Maartje nou toevallig op de voorkant van het magazine staan!

TOF Magazine 8

Het 20-koppige TOF-team heeft weer maandenlang hard gewerkt om het blad te vullen met Flakkeese specialiteiten. Zo lees je in deze editie over covergirl Maartje Meijer, hét muzikale talent uit de Voorstraat. De redactie is op bezoek geweest bij de commissaris van de koning en de karatecoach. En daarnaast is er natuurlijk ook nog de actieve rubriek van Pau Heerschop.

Waer leit dat magazine?

Het magazine is gratis te lezen bij verschillende kapsalons, tandartspraktijken en natuurlijk het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, maar die mag je niet meenemen. Het is natuurlijk veel leuker om dat magazine gewoon zelf te hebben. Daarom is hij op verschillende punten gratis op te halen. Dat kan bij De Vos Financiële Diensten in Ooltgensplaat, Landwinkel ’t Zand in Den Bommel, De bibliotheek en Troella in Oude-Tonge, de bibliotheek in Middelharnis, 19Toen en Solaes in Sommelsdijk, T-Toys in Dirksland, het Vogelcentrum G-O in Stellendam en de bibliotheek en het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp. Let wel op, er is een beperkte oplage.

Kijk voor meer informatie en leuke acties op www.trotsopflakkee.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen