Deze week op Goeree-Overflakkee

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Sjoelmiddag

De plaatselijke commissie van Stichting ZIJN houdt op maandag 24 juni een sjoelmiddag. Deze sjoelmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!

Zen in het Zand

Maak een Zen in het Zand-meditatiewandeling in Goedereede. Ervaring met zen-meditatie is niet nodig. Zorg wel dat je goede wandelschoenen en een plastic zak voor op de grond meebrengt. Denk ook aan goede kleding, het kan koud worden.

De wandeling vindt plaats op dinsdag 25 juni en start om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Oostdijkseweg in Goedereede. Iedereen is daar voor zonsondergang weer terug. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via 0187-48 33 66 (toets 5).

Breicafé

Woensdag 26 juni is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel. De inloop is van 19.30 tot 22.00 uur en de entree bedraagt € 1,75 per persoon. Ieder neemt zijn/haar eigen materiaal mee. Nog nooit een breinaald vastgehad? Er is altijd wel iemand om je op weg te helpen.Jong en oud zijn van harte welkom! Voor informatie kun je terecht bij Carla Gebraad 06-20 10 40 65.

Afsluiting 55+ seizoen

Op donderdag 27 juni wordt het seizoen afgesloten met een gezamenlijke maaltijd in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel. Vanaf 16.30 uur, kosten € 7,00. Graag opgeven vóór vrijdag 21 juni bij Janny Berkhof. Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.

Mantelzorgcafé

Op donderdag 27 juni is er weer een mantelzorgcafé in het Diekhuus te Middelharnis. Althans, daar start het. Na een kopje koffie of twee vertrekt iedereen richting de Menheerse Werf. Daar zal beheerder Coerd de Heer een rondleiding geven. Ook heeft hij een hoop te vertellen over het havenkanaal en maritiem Middelharnis.

De middag start in het Diekhuus om 13.30 uur en rond 15.30 uur zal alles afgelopen zijn. Aan de middag zitten geen kosten verbonden, maar aanmelden is wel verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0187-48 33 66, toets 2.

Zomerconcert fanfareorkest De Hoop

Op vrijdagavond 28 juni geeft Fanfareorkest De Hoop uit Stellendam haar afsluitende buitenconcert om de zomerstop in te luiden.

Het concert vindt plaats op het parkeerterrein voor het Haegse Huus. De kinderen van circus Pling-Plong zullen de avond aftrappen met een leuk optreden. Dit gebeurt om 19.30 uur. Deze kinderen hebben een jaar lang muziekles gehad in groepsverband. Ze zijn er dus helemaal klaar voor om te laten horen wat ze kunnen. De groep bestaat uit ruim 20 kinderen van 4 tot 10 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen