Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: PR Kringloopcentrum Goed voor Goed

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Bingo

De Plaatselijke Commissie van Stichting ZIJN organiseert voor alle 55-plussers van Achthuizen op woensdag 12 juni een gezellige bingomiddag. De middag begint om 13.30 uur. De kosten zijn € 4,- per persoon. De middag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen.

Breicafé Oude-Tonge

Woensdagavond 12 juni is het breicafé weer geopend. Het breicafé wordt gehouden in het Infocentrum, Bernhardstraat 27 in Oude-Tonge. Het breicafé is geopend van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het concept breicafé is heel eenvoudig. Je neemt je eigen spullen mee, waarmee je zelf aan de slag gaat. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee (kosten € 1,25 ). Aanmelden is niet nodig. Heeft u nog vragen dan kunt u bellen met Stichting ZIJN (0187) 483366 of e-mailen naar [email protected] Gezelligheid maak je met elkaar! De inspiratie krijg je van elkaar!

Breicafé Ooltgensplaat

Op donderdag 13 juni is er Breicafé van 19.30 tot 22.00 uur in ’t Centrum aan de Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat. Een avond gezellig haken, breien of borduren, of alleen een bakje doen. Zelf materialen meenemen. Entree is € 1,50 inclusief koffie/thee. Voor informatie kunt u bellen met Ati Verwoerd 06-40701181. Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.

Goed voor Goed modeshow

Donderdagavond 13 juni is het tijd voor de vierde editie van de GoedvoorGoed Modeshow. Deze vindt plaats in het JAC aan de Molenweg 28 in Middelharnis. Vanaf 19.00 uur zullen de mooiste, gekste, leukste, kleurrijkste outfits de catwalk betreden om te laten zien dat tweedehands ook leuk kan zijn. Leuk, hip, trendy en duurzaam. Dat is de insteek.

De entree is volledig gratis.

Goededoelendag bij sbo de Wegwijzer

Op vrijdag 14 juni is er van 13.30 tot ongeveer 14.45 uur een kleedjesmarkt op het plein van sbo de Wegwijzer in Middelharnis. Maandenlang hebben de leerlingen actie ondernomen om geld op te halen voor het goede doel. Om dat eindbedrag nog iets te verhogen en om de inzet te vieren wordt er een goededoelen middag gehouden om het af te sluiten. Sbo de Wegwijzer is te vinden aan de Hobbemastraat 4 in Middelharnis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden