RTL4 bezoekt het Streekmuseum in Sommelsdijk

Foto: Pieter Kieviet

Goeree-Overflakkee komt binnenkort weer op TV. Voor de nieuwe RTL4-spelshow Ondertussen in Nederland is er een cameraploeg langsgekomen bij het Streekmuseum in Sommelsdijk.

De makers van het spelprogramma vonden Goeree-Overflakkee passend voor het spel. Ze hebben dan ook in de tijd van de bloeiende tulpenvelden een bezoekje gebracht aan de velden en het museum. Eén vraag in de show zal gaan over Goeree-Overflakkee. Nieuwsgierig naar wat de vraag zal zijn en denk jij dat je het antwoord weet?

Ondertussen in Nederland

In het programma nemen twee teams het tegen elkaar op. Het ene team is gevormd door bekende Nederlanders en het andere team bestaat uit onbekende Nederlanders. De teams strijden tegen elkaar om erachter te komen wie het meest weet van de 12 provincies. In verschillende rondes komen vragen over verschillende onderwerpen uit de provincies aan bod. Door het juist beantwoorden van de vragen kan een team de provincie winnen. Het team met de meeste provincies wint het spel.

De presentatie van het programma ligt in handen van Humberto Tan en Luuk Ikink. Ondertussen in Nederland is elke zaterdagavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Het Streekmuseum zal te zien zijn in de uitzending van zaterdag 22 juni.

Reacties

Cookieinstellingen