Workshop bolussen bakken bij Van Harberden

Foto: Pixabay; CarolienMostert

Bakker Van Harberden uit Melissant is weer terug met nieuwe workshops. Doe je ook mee?

Door Sam Fish

In juli kun je bij de bakkerij aan de slag met het bakken van een echte Flakkeese lekkernij, namelijk de bolus! Heb je er geen ervaring mee? Geen nood. Het hele proces wordt stap voor stap uitgelegd en is dus heel makkelijk te volgen. Ook als je geen bakervaring hebt.

Populair

De workshops bij Bakker Van Harberden zijn altijd erg populair en dus zitten ze snel vol. Zorg dus dat je er snel bij bent als je mee wilt doen. Gelukkig staan er meerdere workshops op de planning.

Alle workshopavonden vinden plaats in de bakkerij aan de Julianaweg 30 in Melissant. Deze duren van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. En na afloop mag je je eigen baksels gewoon mee naar huis nemen om lekker op te eten.

Meedoen

Meedoen aan de workshop kan al voor € 20,- per persoon. Dit is inclusief alle benodigdheden en zo’n twintig bolussen die je na afloop mee naar huis mag nemen.

De workshops vinden plaats op maandag 1, maandag 8, dinsdag 9, maandag 15, maandag 22, dinsdag 23 en maandag 29 juli. Aanmelden is verplicht en kan door te bellen met de bakkerij via 0187-60 16 19.

Reacties