Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; Annca

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Kaartmiddag

De plaatselijke commissie van Stichting ZIJN houdt op maandag 3 juni een kaartmiddag. De kaartmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. U kunt jokeren of klaverjassen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee.

Boek & Film – Hond met 9 levens

Woensdagavond 5 juni wordt de film naar het boek “Een hond met negen levens” van W. Bruce Cameron vertoond. De film vertelt het verhaal over een hond. Steeds opnieuw wordt hij als puppy geboren – maar waarom? Na een kort leven als straathond, dat een tragisch einde kende, is hij tot zijn grote verbazing opeens weer een puppy. Als onstuimige golden retriever beleeft hij eindeloze avonturen met zijn baasje, de achtjarige Ethan. Maar na een lange en gelukkige tijd aan Ethans zijde komt er weer een einde aan zijn hondenleven. En wordt hij opnieuw als puppy geboren. En daarna  nog eens. Wanneer heeft hij eindelijk zijn bestemming gevonden, vraagt hij zich af. Pas als hij geboren wordt als zwarte labrador, wordt duidelijk wat de bedoeling is…

Bibliotheek Ouddorp | woensdag 5 juni | tijd 19.30 uur | toegang € 7,50 / € 5,- voor bibliotheekleden

Cursus klik & tik

Heb je een tablet, maar wil je meer leren over de gebruiksmogelijkheden? Bij de cursus Klik&Tik leer je op je eigen tablet, in je eigen tempo, met de tablet werken. Van wifi instellen tot een internetpagina bezoeken en van foto’s maken tot een spelletje spelen op de tablet. De cursus is geschikt voor tablets met een Android en Apple-besturingssysteem. Benodigdheden: tablet en oortelefoontjes/headset

Bibliotheek Ouddorp | Startdatum cursus: woensdag 5 juni| tijd 10.00-11.30 uur | toegang € 15,- incl. werkboek

Concert Clementine

Goereese zangeres Clementine heeft haar nieuwste album opgenomen in Nashville: ‘Letting Go’. Vrijdagavond 7 Juni geeft ze een intiem solo-concert op de verborgen patio van New Harvest Inn. Diverse songs van het laatste album komen voorbij, maar ook nieuw geschreven nummers in het Engels en het Nederlands. En uiteraard ook bekende en minder bekende nummers uit het Folk, Amerikana, Country genre.

Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.
Toegang: 10 euro, exclusief hapjes of drankjes.
Locatie: New Harvest Inn, Raadhuisstraat 19 & 21, 3253 AN Ouddorp
Let op: Het aantal plekken is beperkt.

Kaarten bestellen kan via [email protected] en meer informatie is te vinden op haar website en die van de New Harvest Inn.

Bingo

De bingocommissie van Stichting ZIJN houdt op zaterdag 8 juni een bingoavond voor jong en oud. En er zijn weer mooie prijzen te winnen. Iedereen is vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Een kopje koffie of thee wordt u gratis aangeboden. De eerste ronde begint om 19.30 uur.

De twaalf bingoronden kosten €7,- per persoon, dit is inclusief twee koffieronden. Er zal ook een superronde gespeeld worden voor €1,- per stuk. En, wegens succes weer een vluggertje met grote prijs ook voor € 1,-. U kiest natuurlijk zelf waaraan u allemaal meedoet.
Het wijkcentrum is rolstoeltoegankelijk. Wilt u meer informatie? Bel dan met 483366.

Reacties