Neem de VakantieBieb mee op reis

Foto: PR Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

De vakantie staat weer voor de deur, maar de koffer is al te vol om nog boeken mee te nemen? Geen paniek! De Vakantiebieb App staat weer voor je klaar!

Door te lezen kom je tot rust. Je hartslag vertraagt, je spierspanning neemt af, je stressniveau daalt. De perfecte situatie voor op vakantie dus. Maar die boeken konden echt niet meer mee. De VakantieBieb App is daarom weer up-to-date.

VakantieBieb App

De app van de VakantieBieb maakt het nog makkelijker om even helemaal tot rust te komen. De gratis app is al jaren hét zomercadeautje voor iedereen die in de zomer lekker met de voetjes omhoog gaat.

Vanaf zaterdag 1 juni zijn er voor de jeugd weer genoeg boeken verkrijgbaar om de zomer mee door te komen. Voor de volwassenen zijn die boeken er vanaf 1 juli. Met ruim vijftig titels is er voor iedereen wel iets leuks te vinden.

Gratis

De VakantieBieb is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen