Ook Nakatomi doet Beachboom aan

Foto: PR Organisatie Beachboom

Alsof de line-up van Beachboom Festival nog niet indrukwekkend genoeg was, voegt de organisatie nóg een klinkende naam aan haar programmering toe: Nakatomi.

De nummer één happy hardcore act van Nederland staat zaterdag 3 augustus op het 90’s Stage (één van de drie podia) van het meest unieke strandfeest van Nederland. Met mega hits als ‘Children of the Night’, ‘Sing’ en ‘Free’ neemt Nakatomi het publiek mee terug naar de nineties en zet met haar act de Brouwersdam in het teken van de happy hardcore. Naast Nakatomi tekent Beachboom met Party Animals, T Spoon, Dune en 2 Brothers on the 4th Floor en vele anderen voor een imposante line-up.

Met acts rond alle drie de podia, decoratie all over the place binnen het inspirerende thema ‘Orange Sunset’ én de ongekende Beachboom vibe houdt Beachboom Festival de unieke sfeer vast terwijl het deze editie met drie podia garant staat voor meer beats, meer fun en méér party dan voorgaande jaren. Meer informatie, de volledige line-up, ook die van de andere stages, vind je op www.beachboom.com. Hier koop je ook de allerlaatste tickets en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden