Derde Ladies Night bij Strandtheater Houten Kaap

Op donderdag 23 mei organiseert strandtheater Houten Kaap alweer haar derde Ladies Night.

Op deze gezellige avond in het theater wordt er een pubquiz gespeeld en presenteren ondernemers uit de omgeving hun nieuwste producten: zomer- en badkleding, sierraden, cosmetica, parfum en interieuradvies.

Om 18.30 uur wordt iedereen welkom geheten met een gratis drankje en een chocoladefontein, verzorgd door Restaurant Bij Marc. In de zaal staan diverse lokale ondernemers klaar met mooie producten en advies op het gebied van mode, beauty, accessoires en interieur.

Vanaf 20.30 uur wordt er een leuke pubquiz gepresenteerd door Jochems Entertainment. Tijdens deze interactieve quiz worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen zoals tv-series, (pop)muziek, geschiedenis, celebrities en algemene kennis. Er worden hierbij teams gevormd. Het team dat de meeste goede antwoorden weet gaat naar huis met een mooie prijs.

Aan het einde van de avond is er ook nog een loterij waarbij prijzen gewonnen kunnen worden. Mocht je niet in de prijzen vallen dan ga je in ieder geval naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Kaarten voor de Ladies Night op 23 mei kosten €15,50 en zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl, VVV Goeree-Overflakkee en de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden