Beachboom boekt Mr Polska

Foto: PR Beachboom Festival

Beachboom Festival voegt nóg een grote naam toe aan de toch al zo indrukwekkende line-up. De bekende Nederlands-Poolse rapper Mr Polska staat zaterdag 3 augustus op het Party Stage (één van de drie podia) van het meest unieke strandfeest van Nederland.

Met nummers als Niemand, Ravotten en natuurlijk ook zijn laatste hit Adidas zet Mr Polska de Brouwersdam op zijn kop. Naast o.a. The Partysquad, Maan, DJ Jean, Funkerman en 2Brothers on the 4th Floor voegt Beachboom Festival zo nog een flinke headliner toe aan de imposante programmering.

Met coole acts rond alle drie de podia, het inspirerende thema dat binnenkort bekend wordt gemaakt, decoratie all over the place én de ongekende Beachboom vibe houdt Beachboom Festival de unieke sfeer vast terwijl het deze editie met drie podia garant staat voor meer beats, meer fun en méér party dan voorgaande jaren. Meer informatie, de bijna volledige line-up, ook die van de andere stages, vind je op www.beachboom.com. Hier koop je ook de laatste tickets en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Beachboom hoopt komende maand nog een extra naam voor de programmering van het minstens zo indrukwekkende 90’s Stage bekend te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen