Beachboom wordt festival vol grote namen

Foto: PR Organisatie Beachboom

Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor, Funkerman, The PartySquad, Lindo Duvall, DJ Jean en nog veel meer grote acts. Beachboom heeft de eerste namen bekendgemaakt van het onlangs aangekondigde festival dat zich op 3 augustus op de Brouwersdam voltrekt.

Het vertrouwde en gevierde dance-event krijgt een extra ’90’s stage’ en een ‘Party Stage’. “We zoeken na ruim twintig edities meer uitdaging en we willen onze bezoekers blijven verrassen, overigens zonder de vertrouwde intimiteit te verliezen,” zegt mede-organisator Martijn Stout. “Want we willen de ontspannen sfeer, de positiviteit, de traditie van onze dress codes en de sfeer met alle acts en decoraties ook naar andere genres presenteren. Dus ook op het ‘Party Stage’ en het ’90’s Stage’. Alles naar het vertrouwde Beachboom-podium waar we als vanouds uitpakken.”

Onvergetelijke ervaring
“Afgelopen winter kwam de doorbraak. We bedachten een vorm met drie podia die met de ruggen tegen elkaar staan. Met containers gaan we het ronde festivalterrein in drieën verdelen,” gaat Stout verder. “Een unieke constructie en alle onderzoeken en geluidsrapporten wezen uit dat het werkt! Het maakt onze lang gekoesterde droom mogelijk. Met de juiste maatregelen lopen de bezoekers straks van het ene naar het andere podium en dus feestje op ons terrein. Je wil niet weten hoeveel nieuwe energie dit ons geeft!”

Jeroen Botty valt hem bij: “Het idee dat je straks van DJ Kim Kaey naar het optreden van Party Animals wandelt en daarna nog even bij Maan gaat kijken maakt ons in ieder geval erg enthousiast. Maar wie de hele dag en avond bij het Beachboom House Stage wil blijven komt niets tekort en krijgt net als de afgelopen jaren een onvergetelijke ervaring. We hopen natuurlijk dat iedereen de hele dag lekker in beweging blijft, in meerdere opzichten.”

LEES OOK: Studenten komen in Ouddorp in actie voor Stichting Ambulance Wens

Ticketverkoop van start
De prijs voor een ticket is ondanks de spectaculaire groei van het programma ongewijzigd gebleven: € 39,50. De verkoop van tickets is met de bekendmaking van de line up direct gestart op www.beachboom.com. Momenteel wordt tijdelijk nog het Early Bird (vroegboek)tarief aangeboden van € 33,33. Op de website is de volledige line up van de drie podia te lezen. De organisatie gaat op haar sociale media kanalen overigens voor ieder podium nog een aantal namen bekend te maken. Artiesten hebben aangegeven ruimte te forceren in hun schema’s om op zaterdag 3 augustus op de Brouwersdam Beachboom tot een onvergetelijk strandfeest te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen