Studenten in actie voor Stichting Ambulance Wensen

Foto: PR TOF Events

Op woensdag 3 april is er bij Werelds aan het Strand in Ouddorp een benefietavond voor Stichting Ambulance Wens. Vier studenten uit Rotterdam zetten zich in voor het goede doel door het organiseren van een leuke avond.

De vier communicatiestudenten hebben speciaal voor de benefietavond TOF Events opgericht om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Ambulance Wens. Er staat een leuke avond op het programma en jij kunt erbij zijn!

De benefietavond is in de basis een netwerkborrel met van alles er omheen. “Er is een loterij met fantastische prijzen waarvoor loten gekocht kunnen worden,” laat een van de studenten weten. “Er worden ook heerlijke hapjes uitgedeeld. Het belooft vooral een hele gezellige avond te worden. En alles met de slogan ‘Koop loten en doneer voor hun allerlaatste keer’.”

Stichting Ambulance Wens
Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van bijna driehonderd geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. De opbrengst van de benefietavond die TOF Events organiseert gaat dus geheel naar de stichting zodat er meer wensen in vervulling kunnen worden gebracht.

Wil jij nou ook bij de benefietavond zijn voor dit prachtige doel? Wees er dan snel bij, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected], de entreeprijs bedraagt € 5,- per persoon. De avond vindt plaats bij Werelds aan het Strand in Ouddorp, zij hebben hun locatie gratis ter beschikking gesteld. De borrel begint om 19.15 uur.

Reacties

article
13210
Studenten in actie voor Stichting Ambulance Wensen
Op woensdag 3 april is er bij Werelds aan het Strand in Ouddorp een benefietavond
https://goeree-overflakkee.nieuws.nl/entertainment/13210/studenten-in-actie-voor-stichting-ambulance-wensen/
2019-03-14T12:31:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/120/2019/03/14123010/image-1-e1552563043609.png
communicatie, Hogeschool, Ouddorp, Rotterdam, Stichting Ambulance Wens, studenten, TOF Events, Werelds aan het Strand
Entertainment, Nieuws