Hoekschewaards Operakoor viert 65 jarig jubileum

Foto: PR Operakoor Euphonia

Het Hoekschewaards Operakoor Euphonia viert haar 65 jarig jubileum met de uitvoering van La Sonnambula van Vincenzo Bellini.

Het verhaal van La Sonnambula (De Slaapwandelaarster) zit, zoals bij opera gebruikelijk, vol met liefdesverdriet en intriges. Hoe het precies in elkaar steekt wordt tijdens de uitvoering gaandeweg duidelijk. Er wordt in het Italiaans gezongen maar een vertelster praat de diverse scenes aan elkaar om ervoor te zorgen dat het publiek maximaal van deze jubileumuitvoering kan genieten. De solopartijen worden verzorgd door professionals uit den lande en de amateurs van Euphonia nemen de koorpartijen voor hun rekening.

Deze bijzondere opera uitvoering is mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Prins Bernhard Cultuurfonds, Het Cultuurfonds van de Nederlandse Gemeenten, Het VSB fonds en de bij aanvraag nog bestaande gemeentes Oud-Beijerland en Cromstrijen.

Optreden
Het optreden vindt plaats op zaterdag 23 maart in de Open Hof aan de W. van Vlietstraat 2a in Oud-Beijerland. De avond start om 20.00 uur, de deuren openen ongeveer een half uurtje eerder.

De entree voor het optreden bedraagt € 20,- per persoon, dit is inclusief een pauzedrankje. Deze kaarten zijn verkrijgbaar via [email protected], via koorleden of door te bellen met één van de volgende telefoonnummers: 06-43778829 /06-22030257 / 0186-616868.

“Aangezien er op Goeree-Overflakkee geen Operakoor is zouden wij het heel leuk vinden om ook Flakkeese mensen welkom te kunnen heten bij ons optreden,” zegt een woordvoerder van het operakoor. “Misschien zijn er onder de belangstellenden ook mensen die het leuk zouden vinden om mee te zingen in een operakoor. Iedereen is van harte welkom.” Meer informatie kan gevonden worden op de website van het koor.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen