Derde editie Kaapse Comedy Night aangekondigd

Na het grote succes van deel 1 en 2 kon een derde editie van de ‘Kaapse Comedy Night’ niet uitblijven. De datum die hiervoor in de agenda gemarkeerd kan worden is zaterdag 2 februari om 20.30 uur.

Cabaretier en MC van deze avond, Max van den Burg, heeft Daan van der Hoeven, Kim Schuddeboom en Marco Lopes, drie rijzende sterren in het comedy circuit, uitgenodigd om het publiek te vermaken met hun heerlijke humor.

Daan van der Hoeven is een opkomend talent in het Comedy en Cabaret wereldje bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Hij is winnaar van de Comedy Slam publieksprijs 2015, de Delft Talent Comedy Award 2015 en finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016. Daan is meeslepend in zijn zoektocht naar geluk. Aan het publiek de eer om te ontdekken hoe ver hij al gekomen is.

Kim Schuddeboom vertelt over haar verwondering en ongemak in het leven. Ze zoekt de grens op en neemt het publiek mee. Ontwapenend en vol met zelfspot. Kim stond in 2015 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en deed eerder mee aan het Utrechts Cabaret Festival.

Marco Lopes (Den Haag) is cabaretier, theatermaker en acteur. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival. NRC: “Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid”.

Samen gaan deze 3 jonge, talentvolle comedians er in een intieme setting een heerlijke avond van maken met 100% lachgarantie en veel interactie met het publiek. Zorg dat je erbij bent! Bestel nu je kaarten (à €15,50) via houtenkaap.nl of koop ze aan de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee of bij VVV Goeree-Overflakkee.

Voor meer informatie over de comedians en video’s kun je kijken op de Facebookpagina van de Houten Kaap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen