Opnieuw goede doelencheque uitgereikt in Ouddorp

Foto: PR Jouw Marktkraam Goeree-Overflakkee

Op donderdag 13 december reikte Charlotte van der Linde van Jouw Marktkraam Ouddorp aan Wilma van Heiningen een cheque uit t.w.v. 250 euro. Dit is de opbrengst van de verkoop van spullen voor het goede doel bij Jouw Marktkraam.

Het geld is bestemd voor weeskinderen en niet-geregistreerde kinderen in Azië. Binnenkort hoopt ze samen met haar man weer een bezoek te brengen aan Thailand en een aantal projecten bezoeken.

Wilma van Heiningen is vanaf de start van de Jouw Marktkraam formule regelmatig te vinden in Jouw Marktkraam Ouddorp en Middelharnis. De leuk gevulde kramen met vooral fotokaarten vinden gretig aftrek. De netto-opbrengst uit deze kramen is geheel voor de Bonisa zending, een organisatie die werkzaam is in Azië. “Met het extra geld van de cheque worden kinderen ondersteund die geen mogelijkheid hebben voor scholing en opleiding. Nu krijgen ze hulp van predikanten die ze een warm thuis geven, naar school laten gaan, gezond eten geven en een christelijke, liefdevolle opvoeding geven,” vertelt Wilma, die haar kraam graag aanprijst bij de bezoekers van de winkel.

Concept
“Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten? Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou. Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen,”zegt Peter Grinwis, commercieel manager van de winkel.

Jouw Marktkraam Ouddorp is geopend, van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. De winkel is extra open op maandag 24 en 31 december.

Reacties