Geef een Kika Kerst-diner-bingo cadeau

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 24 november vond op het Diekhuusplein de tweede editie van de Pepernotenmarkt plaats. ER stonden verschillende kraampjes, zo ook Kika en de Snoepkraam.

“Ik heb gesproken met onze Kika-vriend van Jan Snoep en Eetkramen,” zegt Kika-ambassadeur Kees Witte. “Hij kwam met een verschrikkelijk goed idee.” Onderstaande is het mailtje dat Kees later die dag van hem ontving:

Lieve mensen,
December een mooie maand, maar ook een dure.
Helaas zijn er velen onder ons die met een minimaal inkomen (en soms zelfs nog met minder) rond moeten komen. Wat in de December maand heel moeilijk en soms zelfs niet haalbaar is.

Kika Goeree-Overflakkee organiseert dit jaar een kerst-diner-bingo voor Kika Goeree-Overflakke.
Nu lijkt het ons leuk om drie gezinnen een kerst-diner-bingo cadeau te geven.
Ben jij één van deze gezinnen of is er een gezin waarvan jij vindt dat deze bij het kerst-diner-bingo moeten zijn?
De opbrengst van het kerst-diner-bingo komt ten goede aan KIKA GOEREE-OVERFLAKKEE.
Stuur ons een mail met jouw gegevens en of die van het gezin die het verdient en misschien wordt jouw aanmelding getrokken.

Omdat de eigenaar van de Snoepkraam geen Facebook heeft, heeft hij voor deze actie een speciaal mailadres aangemaakt. Mensen aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected]. “Wij zullen heel zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt in geen enkele vorm en na de verloting zullen alle gegevens volledig verwijderd worden,” sluit de snoepbaas zijn mailtje af.

“Dit is hartverwarmend,” zegt Kika-Kees. “Een geweldige actie binnen een eveneens geweldige actie.”

Reacties