De Kika-kerstbingo komt er weer aan

Foto: PR Kika Goeree-Overflakkee

Op zaterdagavond 15 December organiseert Kika Goeree-Overflakkee in samenwerking met de regionale scholengemeenschap RGO Groen-Techniek-Economie uit Middelharnis een Kerstbingo voor KiKa.

“We zijn nu bezig om alles op papier uit te werken maar het belooft weer een heerlijke en gezellige avond te worden,” laat Kika-ambassadeur Kees Witte weten. “Het wordt een heerlijke avond doordat de leerlingen een geweldig buffet verzorgen. Dat maakt de avond helemaal perfect om bingo te spelen voor het goede doel.” De gehele opbrengst van de kerstbingo gaat naar Kika.

Meedoen met de bingo kan al voor € 27,50 per persoon. Dat is inclusief de maaltijd en vijf bingokaarten. Drankjes zijn deze avond voor eigen rekening.

Aanmelden is verplicht zodat de leerlingen weten voor hoeveel mensen ze moeten koken, dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06 33 77 87 17.

De aula van RGO-groen-techniek -economie in de schoolstraat 11 in Middelharnis gaat om 18:00 uur waar u wordt verwelkomt met een drankje. Om 19:00 uur gaan de bingo ballen rollen. De strijd tegen kinderkanker winnen we samen! Speel je mee?

Reacties