Heel Goeree-Overflakkee Bakt voor de ouderen

Foto: Pixabay; Sabinevanerp

Het is inmiddels een echte december-traditie geworden; heel Goeree-Overflakkee bakt! En ook dit jaar vindt de actie weer plaats.

Heel Goere-Overflakkee Bakt zet de ouderen op het eiland in het zonnetje. Door de inzet van ruim 240 thuisbakkers konden vorig jaar zo’n 2000 ouderen worden verrast met een lekker appeltaartje. Tijd om het dit jaar nog eens gladjes over te doen.

Het idee is simpel. De ingrediënten voor de taart zijn van 10 tot en met 12 december op te halen bij Jouw Marktkraam in Ouddorp en Middelharnis. Je hoeft zelf dus niets te kopen. Als de taart gelukt is kan deze ingeleverd worden op donderdag 13 en vrijdag 14 december bij de kantoren van Adviesgroep De Vogel in Middelharnis en Ouddorp. Zij zorgen ervoor dat de taarten eerlijk worden verdeeld onder de ouderen op het eiland.

Natuurlijk kan het zo zijn dat je zelf al een oudere in gedachten hebt voor wie u de taart wilt bakken. Dit is dan ook geen enkel probleem. Je mag het taartje zelf langs brengen bij deze persoon.

Inschrijven
Om zeker te zijn dat er genoeg ingrediënten worden ingeslagen door De Vogel is het belangrijk dat iedereen zich inschrijft. Dit is geheel gratis en kan via de website van Adviesgroep De Vogel. Doe dit voor 5 december en je weet zeker dat je op 10, 11 of 12 december je ingrediënten kunt ophalen. Vermeld bij deze inschrijving ook meteen of je het taartje inlevert of zelf ergens afgeeft.

Reacties