Oostdam opent nieuw interieur met prachtige show

Foto: PR Stichting SRGO

De huiskamer van Goedereede, Oostdam, is in de afgelopen maanden flink onder handen genomen. De prachtig vernieuwde grote zaal opende op 2 november haar deuren voor de ludieke voorstelling: Zeeuwse Sien trapt deur!

Er werd veel gelachen en zichtbaar genoten van het optreden. Als klap op de vuurpijl werd er afgesloten met een prachtige gift aan Elza Feller, beheerder van Oostdam.

De gedateerde sfeer in Oostdam heeft volledig plaatsgemaakt voor een fris, gezellig en uitnodigend nieuw karakter. Aan alles is gedacht: van werkbar tot een upgrade van het podium en een betere bardoorstroming.

Om het vernieuwde interieur in te wijden had betrokken vereniging ‘Vrouwen rondom Goeree’ een geweldige show georganiseerd. Zeeuwse Sien vermaakte de gasten met haar afwisselende show vol met grappen en actualiteit. “Ik heb wel genoeg gelachen voor de komende week, ik kan niet meer,” grapte een bezoeker na afloop.

De vrouwenvereniging had deze activiteit georganiseerd ter ere van Oostdam. De dames wilden graag een bijdrage leveren aan de upgrade en verrasten beheerder Elza Feller aan het einde van de avond met een prachtige cheque. Er is maar liefst € 1.000,- opgehaald door de vereniging en haar leden. Dit mooie bedrag draagt bij aan de vernieuwing van de audio installatie in het pand. Het veelzijdige karakter van het pand blijft gehandhaafd en goed geluid is hierbij onmisbaar.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO), de exploitant van zeven gemeenschapslocaties op het eiland waaronder Oostdam bedankt de vrouwenvereniging voor hun inzet en gift.

Reacties