Tweede Pepernotenmarkt op Diekhuusplein

Foto: Pixabay; Nietjuh

Op initiatief van Stichting Hart van Goeree-Overflakkee zal komende zaterdag 24 november een Pepernotenmarkt worden georganiseerd.

Dit is de tweede keer dat deze markt met veel kraampjes wordt georganiseerd onder aan D’n Diek in Middelharnis. Daarnaast is er van alles te beleven voor kinderen. Zo is er een draaimolen, een bungee jump en de “Pepernoten Parade”.

Behalve op de markt kunt u natuurlijk ook terecht bij meer dan 120 winkels van Middelharnis Centrum, waar de ondernemers mooie cadeaus en verrassingen voor de feestdagen hebben.

Ondertussen heeft u een grote kans dat u de “Sinterklaas en zijn Pieten tegen komt, want die komen deze middag op D’n Diek en op deze markt ook een rondje doen.

Pepernoten Parade
Op de kramen en in de etalages van diverse winkels zijn er deze dag “pepernoten” verstopt. Probeer erachter te komen hoeveel “pepernoten” er verstopt zijn en maak zo kans op diverse lekkere prijzen waaronder 4 kilo pepernoten! Bij de kraam van Hart van Goeree Overflakkee en deelnemende winkels zijn formulieren verkrijgbaar waarop je de aantallen kan invullen. Om kans te maken op de prijzen moet je het formulier voor 5 uur op deze kraam weer in leveren. Nog een kleine tip…kruidnoten zijn geen pepernoten, dus je moet wel goed opletten.

Kortom dankzij de samenwerking tussen Hart van Goeree Overflakkee, organisatiebureau Koolen & Koolen, Middelharnis Centrum valt er deze dag weer van alles te beleven in Middelharnis.

Vrijdagavond 30 november is er een lampionnen optocht in het centrum, kom je dan ook?!

Reacties