Ladies Night bij Jouw Marktkraam Ouddorp

Foto: PR Jouw Marktkraam Ouddorp

Op vrijdag 9 november organiseert Jouw Marktkraam Ouddorp voor de eerste keer een Ladies Night. De winkel is dan extra geopend van 18.30 tot 21.00 uur.

Jouw Marktkraam heeft door de verschillende aanbieders een uniek assortiment van tweede hands tot nieuw, Do-It-Yourself en Vintage. Tijdens de Ladies Night zijn er in samenwerking met de kraamhuurders een aantal leuke acties!

“Benieuwd naar de actuele dames wintermode? FF Happy Fashion en Sanne’s Sieraden organiseren een modeshow! Zij presenteren de nieuwe wintercollectie voor kleding, tassen, sjaals en sieraden. U krijgt persoonlijk advies en korting op de collectie. Op deze avond bij FF Happy Fashion maar liefst 25%. Daarnaast organiseren diverse kraamhouders workshops met o.a. sieraden maken, marmeren en surprises maken,” aldus Charlotte, medewerker van de winkel.

Goodybag
“Op de Ladies Night krijgt u maar liefst 50 % korting op het gehele bekende Spaanse assortiment. Verder zijn er kortingen van 10% bij Sanne’s Sieraden, de kaarten van de Bonisa Zending, Atelier Berenkuipje, Leka miniatuur auto’s, La Baraque woonaccessoires, Fairtrade producten, Maison Matou, Bunzlau-er servies, en nog veel meer. Leuk om alvast in te slaan voor de feestdagen. Hogere kortingen zijn er op zilveren sieraden en producten uit Bali. Zolang de voorraad strekt ontvangt u bij een minimale besteding van 5 euro een goed gevulde goodybag met leuke producten en kortingsbonnen. Verder zorgen wij natuurlijk voor iets te drinken en zal een hapje van de net gestarte Eilandsnacks niet ontbreken!” zegt Peter Grinwis, commercieel manager.

Stomerijservice
Vanaf nu kan men ook voor de stomerijservice terecht bij zowel Jouw Marktkraam Ouddorp als Middelharnis. De winkels werken samen met Stoomerette ’t Vlak. Met de voordeelcoupon die in de goodybag zit ontvangen klanten 10% korting op stomerij artikelen!

Dat wordt dus gezellig shoppen bij Jouw Marktkraam Ouddorp. De reguliere openingstijden van Jouw Marktkraam Ouddorp zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over het concept is te lezen op www.jouwmarktkraamouddorp.nl.

Reacties