Rockavond met MetalmaniA en The Oldsouls

Foto: Metalmania

Zaterdag 3 november is er weer een bandavond in het Jongeren Activiteiten Centrum, georganiseerd door Popstichting Jailhouse. Twee bands staan er op het muzikale programma.

De avond wordt afgetrapt door ´The Oldsouls´. Dit is een jonge coverband die zich laat inspireren door de oude rotten uit het vak. Met nummers van onder andere AC/DC, Def Leppard en Black Sabbath is het dan ook moeilijk om niet mee te zingen!

Na de pauze is het tijd voor de Metallica tribute ´MetalmaniA´! Vijf oude rotten in het vak nemen je mee op een energieke reis door de rijke muziekgeschiedenis van ´s werelds invloedrijkste en grootste metalband allertijden+ Metallica. Naast alle wereldhits zoals Nothing Else Matters, Enter Sandman, Whiskey In The Jar en One brengt ´MetalmaniA´ ook de beste albumpareltjes en bezorgt daarmee de liefhebbers de ultieme Metallica-beleving!

LEES OOK: Deze Flakkeese cafetaria horen bij de beste 100 van Nederland!

De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,- per persoon. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 21.00 uur, het eerste optreden start rond 22.00 uur. Verfrissende consumpties en hartige versnaperingen zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar.

Reacties