Goeree-Overflakkee drie keer in Cafetaria Top 100

Foto: SnackKoerier.nl

De website SnackKoerier.nl brengt elk jaar rond deze tijd de Cafetaria Top 100 waarin de cafetaria in heel Nederland worden getest en beoordeeld door een jury. Flakkee heeft geen plekje in de top 10 weten te veroveren, maar met drie cafetaria in de ranglijst hebben we zeker goed gescoord.

Door Sam Fish

Goeree-Overflakkee kent een hoop cafetaria, laat staan heel Nederland. Als je dan een plekje weet te bemachtigen in de top 100 van alle cafetaria in heel Nederland, dan ben je goed bezig. Zo kun je in de volledige lijst ’t Wapen van Stellendam, Eetwinkel ’t Hoekje en Snackbar Lekkerrr terugvinden!

’t Wapen van Stellendan
De hoogste Flakkeese binnenkomer is ’t Wapen van Stellendam op de twaalfde plek in de lijst. Er worden extra punten uitgereikt aan de productpresentatie op de schermen en in de bestel-app. Verder staat er in het juryrapport; ‘Complimenten zijn er ook voor de prima folders en menukaarten, de hygiëne en de staat van het in- en exterieur. Medewerkers achter de balie en in de keuken staan in verbinding door middel van headsets en dat zorgt voor een vlekkeloze en gestructureerde manier van werken. Uit alles blijkt opnieuw dat Plaza ’t Wapen van Stellendam een topzaak is, die een aantrekkingskracht heeft tot ver in de regio Goeree-Overflakkee.’

Eetwinkel ’t Hoekje
De tweede die je tegenkomt in de lijst is Eetwinkel ’t Hoekje in Ouddorp op een mooie 36ste plaats. ‘Het Zuid-Hollandse Ouddorp herbergt niet alleen één van de mooiste stranden van Nederland, maar ook een prachtige cafetaria. Inwoners en toeristen kunnen bij Eetwinkel ’t Hoekje terecht voor een kwalitatief goede snelle hap,’ zo staat er in het juryrapport. Het terras wordt geprijsd, evenals de oplaadpunten voor de elektrische fiets. ‘De medewerkers weten wat ze aan het doen zijn. Hun handelingssnelheid is hoog zonder de klantvriendelijkheid uit het oog te verliezen.’

Snackbar Lekkerrr
Het laatste Flakkeese cafetaria in de lijst is Snackbar Lekkerrr op nummer 54. ‘De medewerkers zijn gastvrij, enthousiast en hulpvaardig. Tijdens het seizoen is het constant druk. Ondanks de constante stroom gasten wordt er zorgvuldig gewerkt en is er tijd voor extra aandacht in de vorm van een persoonlijk gesprekje of grapje, uitstekend!’ staat er in het juryrapport. Ook wordt er vermeld dat het voor de buitenlandse toeristen geen probleem is, omdat de medewerkers hun klanten probleemloos in andere talen te woord kunnen staan. De jury was verder ook heel erg te spreken over de kwaliteit van de patat; ‘De friet verdient het eigenlijk niet om aan tafel in plastic bakjes te worden geserveerd’.

Wil je kijken of je het eens bent met de uitspraken van de jury? Ga dan vooral eens langs bij deze prijswinnaars!

Reacties