Deze week op Goeree-Overflakkee

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Sjoelmiddag
De plaatselijke commissie van Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag 29 oktober een sjoelmiddag. De sjoelmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,- per persoon, inclusief koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!

Bingo
Woensdag 31 oktober organiseren de vrijwilligers van de 55+ club weer een bingo. Om 14.00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden in Ouddorp. Het belooft een gezellige middag te worden en er zijn weer mooie prijzen te winnen. De kosten bedragen € 6,- inclusief een kopje koffie of thee.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam tel.0187 682319 of stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: [email protected]

Koppelklaverjassen
De Plaatselijke commissie Den Bommel (stichting ZIJN) organiseert op donderdag 1 november een koppelklaverjasavond in Bommelstee, Schaapsweg 34 in Den Bommel. De avond is van 19.30 uur tot 22.30 uur. De kosten voor deze avond zijn € 1,75 per persoon. Voor verdere info: Carla Gebraad telefoon: 06-20 10 40 65.

Maaltijd
Het Lokaal ouderenwerk van Stichting ZIJN organiseert maandelijks een etentje in het Wijkcentrum van Middelharnis. Donderdag 1 november bereidt Gert Vinke een hollands stamppotbuffet, een toetje en koffie toe.

Om 17.00 uur bent u van harte welkom in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De prijs voor deze gezellige avond bedraagt € 11,00, opgeven voor 26 oktober bij het Wijkcentrum tel. 0187- 483366 of e-mail [email protected]

Tabletcafé
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta organiseert met regelmaat een Tabletcafé. De eerstvolgende Tabletcafé vindt plaats in Oude-Tonge op vrijdagochtend 2 november 2018.

Wil je meer uit je tablet halen? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je e-books kunt lezen op je tablet of ben je op zoek naar leuke apps, tips & trucs van andere tabletgebruikers? Kom dan langs in het Tabletcafé! Je kunt je ervaringen met elkaar delen, programmatips uitwisselen en op deze manier meer uit je tablet te halen. Het accent van het Tabletcafé ligt op leren van en delen met elkaar. Tip: neem je tablet mee! Ook wanneer je (nog) geen tablet hebt, ben je van harte welkom een kijkje te nemen in het Tabletcafé.

Kindertheater – Roodkapje
Op zaterdag 3 november 11:00 uur vertolkt Het Kleine Theater een geheel eigen versie van het eeuwenoude sprookje Roodkapje in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp.

Met gekke personages en mooie muziek geven ze een eigen draai aan het welbekende verhaal zodat het voor iedereen leuk is, niet te eng voor de kleinsten en niet saai voor de oudsten.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

Deze originele vertolking van Roodkapje is een muzikaal en vrolijk liefdesverhaal gespeeld door Het Kleine Theater. Het Kleine Theater bestaat uit Vimala en Anke, allebei actrice. Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit.

Tickets voor de voorstelling ‘Roodkapje’ kosten €9,50 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl, te verkrijgen aan de balie van VVV Goeree-Overflakkee en te reserveren via [email protected].

Reacties