Mantelzorgers worden in de watten gelegd

Foto: PR Stichting ZIJN

Ook dit jaar is 10 november de dag van de Mantelzorg! Dit steeds terugkerende evenement wordt voor de 20ste keer gehouden. Mantelzorgers worden op meer dan 200 plaatsen in Nederland feestelijk bij elkaar gebracht en er wordt waardering uitgesproken voor hun bijzondere werk.

Op zaterdag 10 november zal Stichting ZIJN haar mantelzorgers uitnodigen in het Diekhuus voor een verrassende middag. Het doel is om een glimlach op het gezicht van de mantelzorgers toveren door een beleving neer te zetten, een ontsnapmoment, een uitstapje van de dagelijkse zorgen.

Fort van de Verbeelding komt deze middag langs om een handje te helpen bij het verwennen.. Dit is een gezelschap van musici en andere kunstenaars. Zij ontwikkelen projecten waarbij muziek en mensen altijd in het middelpunt staan. Muziek is een prachtig middel om mensen samen iets te laten beleven. Muziek genereert emotie. Muziek bindt. Fort van de Verbeelding maakt met laagdrempelige zelfontworpen Fort-instrumenten een orkest met een eigen identiteit. Iedereen doet mee. Ook al maakt u nooit muziek….hier komt alles samen!

Ontvangst & koffie is om 14.30 uur in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Hierna doet u mee aan een activiteit of kunt u genieten van een voorstelling om 15.00 uur en als afsluiting is er een borrel en een hapje om 17.00 uur. Om alles zo goed mogelijk te kunnen organiseren is het gewenst om u vooraf aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 0187-48 33 66. Ook voor vragen kunt u daar terecht.

Reacties