Wie heeft er opslagruimte over?

Foto: Sam Fish

Kika-ambassadeur Kees Witte liet twee weken geleden op Facebook weten op zoek te zijn naar een nieuwe opslagloods voor de Flakkeese afdeling van de stichting.

Door Sam Fish

“We zijn heel hard op zoek naar een nieuwe loods, per 1 november komt onze huidige loods namelijk te vervallen,” laat Kees weten. “We gebruiken de loods als opslag voor alle flessendoppen, kroonkurken, blikjes en alle andere dingen die we verzamelen. We krijgen daar als stichting geld voor. Dat is goed voor de natuur en voor de stichting. Het zou dus enorm zonde zijn als we dalijk moeten stoppen met die inzamelingsactie omdat we geen opslag meer hebben.”

Kees is niet opzoek naar zomaar een schuurtje of garage. “We zoeken een ruimte in de buurt van Middelharnis/Sommelsdijk van ongeveer 150 à 200 vierkante meter die goed bereikbaar is voor een vrachtwagen,” laat Kees weten. “Alles wat we inzamelen wordt verzameld in grote big bags van een kubike meter en dan na een tijdje in een grote container op een vrachtwagen geladen. Dan moeten die wel bij de loods kunnen komen.” Daarnaast is het voor de vrijwilligers fijn als er een kraan is om zo af en toe wat te kunnen drinken en de handen te kunnen wassen. “Verder hebben we geen eisen. Het belangrijkste is dat we een ruimte vinden, want het zo jammer zijn als we deze actie moeten stoppen. Het levert ons een hoop geld op voor onderzoek naar kinderkanker.”

Heb jij een ruimte beschikbaar die voldoet aan bovengenoemde eisen? Neem dan contact op met de redactie via [email protected] of direct met Kees Witte door een mailtje te sturen naar [email protected].

Reacties