Deze week op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; RitaE

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Sjoelen
De plaatselijke commissie van Achthuizen van Stichting ZIJN houdt op maandag 24 september a.s. een sjoelmiddag. De sjoelmiddag wordt gehouden in het Buurthuus, Kloosterstraat 10 in Achthuizen. Aanvang: 13.30 uur. De kosten bedragen € 4,00 inclusief koffie of thee. Iedereen is van harte welkom!

Bingo
De Plaatselijke Commissie van Oude-Tonge van Stichting ZIJN organiseert voor alle 55-plussers van Oude-Tonge op woensdag 26 september een gezellige bingomiddag met leuke prijzen. De middag begint om 14.00 uur. De kosten zijn € 3,50 per persoon. De middag wordt gehouden in het Infocentrum, Bernhardstraat 27 in Oude-Tonge.

Mosselavond
Woensdag 26 september is het weer tijd voor de traditionele mosselavond van de 55+ club in de Dorpstienden in Ouddorp. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom om te genieten van de mosselen die deze gekookt worden door vishandel Hameeteman. De kosten voor deze avond zijn nog niet bekend, deze zijn afhankelijk van de prijs van de mosselen. Lust u geen mosselen, maar vindt u het wel gezellig om er bij te zijn kunt u voor €10.- een salade bestellen.

U kunt zich opgeven bij de 55+ club in de Dorpstienden of bij Joke van Dam tel. 0187 682319 graag voor 24 september. U wordt vriendelijk verzocht uw eigen bord en bestek mee te nemen om de vrijwilligers te ontlasten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: [email protected]

Breicafé
Woensdag 26 september a.s is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel. Inloop van 19.30 – 22.00 uur. Entree € 1,75 is inclusief 2x kopje koffie/thee. Ieder neemt zijn/haar eigen materiaal mee. Nog nooit een breinaald vastgehad? Er is altijd wel iemand om je op weg te helpen. Jong en oud zijn van harte welkom! Voor informatie kun je terecht bij Carla Gebraad 611397.

LEES OOK: Laat die auto vandaag maar even thuis

Mantelzorgcafé
Graag willen wij u uitnodigen voor het mantelzorgcafé van donderdag 27 september a.s. in het Diekhuus te Middelharnis. Het thema voor deze middag is ‘Mantelzorg en hoe blijf jij in balans?’. Op deze middag komt Anezka van de Weg van “Goes in Dialoog”. Zij is een ervaren dialoogbegeleider en zal onder het genot van een kopje koffie of thee het groepsgesprek begeleiden.

Wij hopen u te ontmoeten op deze activiteit, mede ter ondersteuning van uw taak als mantelzorger. U bent allen van harte welkom in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail [email protected] of telefonisch: 0187-483366, toets 5. Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé.

Uniek concert
De Goereese zangeres Clementine heeft een nieuw album opgenomen in Nashville: ‘Letting Go’. Deze is geproduceerd door Nashville’s hit songwriter, producer & performer Wyatt Easterling. De toegang is vrij, maar let op, het aantal plekken is beperkt. Aanvang: 20:30 uur, inloop vanaf 19:30 uur. Het concert vindt plaats bij de New Harvest Inn aan de Raadhuisstraat 19 in Ouddorp.

Meer informatie 

Chinese maaltijd
Het bestuur van Stichting ZIJN 55+ Ooltgensplaat nodigt de 55-plussers uit om op vrijdag 28 september mee te doen met een heerlijke Chinese maaltijd. Vanaf 17.00 uur bent u welkom in ’t Centrum, Weesmolenstraat 12, Ooltgensplaat. Kosten € 13,00 voor de maaltijd en € 1,00 voor de verloting (3 lootjes) Aanmelden bij Ati Verwoerd 06 40 70 11 81, vóór vrijdag 21 september.

Reacties