Ben jij een echte filmkenner?

Foto: PR Filmquiz Goeree-Overflakkee

Vul jij jouw vrije avonden altijd in met een film en kijk je die van begin tot eind, inclusief de bijbehorende bloopers? Weet jij alles van deze films af? Dan is dit een avondje voor jou!

Op zaterdag 15 december vindt er een filmquiz plaats in de Foyer van het Diekhuus. Om 20.30 uur barst de strijd los en worden er vragen gesteld uit verschillende filmcategorieën. Er zit dus altijd wel een onderdeel bij waar je alles over weet!

Buiten de standaard vragen wordt er ook gezorgd voor wat meer interactie met doe- en tekenvragen. Dit geeft niet alleen hilarische resultaten, maar voegt letterlijk en figuurlijk wat meer kleur toe aan de avond.

Meedoen
Meedoen aan de filmquiz kan al met een team van maximaal vier personen. Verzamel je vrienden, bereid je voor en geef je op door een mail te sturen naar [email protected]. Doe dit wel snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! De winnaars ontvangen een leuk filmprijzenpakket. Meedoen kost € 15,- per team. Kun je niet mee doen met een team, kom dan vooral langs als publiek.

LEES OOK: Cursus over Escher, de meester der illusies 

Meer informatie
Wil je meer informatie over de avond? Kijk dan op de nieuwe Facebookpagina van de Filmquiz. Hier zijn ook foto’s te vinden van eerdere edities.

Reacties